O Νίκος Αλιάγας χόρεψε μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ χορό από τον τόπο καταγωγής του, τα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας.
Ο Ελληνογάλλος παρουσιαστής, που έχει κάνει γνωστή την αγάπη του για την Ελλάδα, ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται να χορεύει χορό από το μέρος όπου κατάγεται.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Κάποιες φορές σε πολιορκεί και δεν μπορείς να αντισταθείς στο ήχο του… Όταν μόλις τελείωσες τη δουλειά και νιώθεις την ανάγκη να χορέψεις».
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»