Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σάλος με το βίντεο μέσα σε πιλοτήριο - Σε διαθεσιμότητα δύο πιλότοι
Απαγορεύεται όταν κάποιος δεν έχει συγκεκριμένη δουλειά να μπει στο θάλαμο διακυβέρνησης, τονίζει ο κυβερνήτης πολιτικής αεροπορίας, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Αν και το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο, τώρα φαίνεται πως ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τους δύο πιλότους του αεροπλάνου να τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Μπαίνει καθυστερημένη στην πτήση και ο κόσμος χειροκροτεί και μπήκε στο πιλοτήριο. Μέσα στο πιλοτήριο υπάρχουν και άλλες δυο θέσεις που είναι για συγκεκριμένο κόσμο. Εκεί κάθεται η Παπαδοπούλου χωρίς να έχει κανένα λόγο. Κανονικά ήταν επιβάτης».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5sjxln3k58x)
Το να μπει κάποιος στο πιλοτήριο ενός αεροπλάνου κάποτε επιτρεπόταν. Ωστόσο, μετά την 11η Σεπτεμβρίου, η νομοθεσία άλλαξε και πλέον, απαγορεύεται να βρίσκεται μέσα σε αυτό ο οποιοσδήποτε, εκτός από τον πιλότο. Ακόμα και το πλήρωμα χρειάζεται ειδική άδεια.
«Μετά την 11η Σεπτεμβρίου η νομοθεσία άλλαξε. Ακόμα και το πλήρωμα για να μπει μέσα και να έρθει σε επαφή με τους χειριστές πρέπει να χτυπήσει ειδικούς κωδικούς και να έχει εξουσιοδοτήσεις. Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη. Απαγορεύεται όταν κάποιος δεν έχει συγκεκριμένη δουλειά να μπει στο θάλαμο διακυβέρνησης», ανέφερε ο κυβερνήτης πολιτικής αεροπορίας, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών