Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν ήθελε ποτέ να κάνει τα ίδια πράγματα ακόμα και αν αυτή ήταν η παρότρυνση στον χώρο, ενώ παραδέχτηκε ότι ενοχλείται με την ασέβεια που δείχνουν στη γενιά του. Αναφορικά με την Επίδαυρο δήλωσε ότι θα έπρεπε να σταματήσουν να ανεβαίνουν παραστάσεις εκεί και ότι το αρχαίο θέατρο θα έπρεπε να λειτουργεί μόνο ως αρχαιολογικός χώρος.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5p87iv6j6x5)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Σε όλη μου τη ζωή προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα. Σε πιέζουν όλοι να ξανακάνεις το ίδιο και το ίδιο. Πάντα φέρνω παράδειγμα τον Βέγγο που έκανε πάντα τον Θανάση. Αν το κάνεις καλά, είναι δεκτό. Εμένα δεν μου πάει σαν ιδιοσυγκρασία».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι μεγάλοι ρόλοι γίνονται και από θέατρα που δεν στηρίζονται στο ταμείο, όπως το Εθνικό. Με αυτά δεν συνεργάστηκα ποτέ στη ζωή μου. Μια φορά που τους πρότεινα κάτι το απέρριψαν. Δεν υπάρχει παράπονο. Μπορεί να τσαντίζομαι με την ασέβεια που δείχνουν σε μία γενιά ηθοποιών, όπως η δική μου, που έχει τη δική της ιστορία».
Σχετικά με την Επίδαυρο, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σχολίασε: «Εγώ έχω την άποψη ότι η Επίδαυρος πρέπει να κλείσει. Δεν πρέπει να πηγαίνουμε και να τσαλαπατάμε τα αρχαία. Παλιά καπνίζαμε στην Επίδαυρο, σβήνανε όλοι τα τσιγάρα. Τα σκουπίδια εξακολουθούν να υπάρχουν. Το μέλλον της Επιδαύρου είναι να μείνει αρχαιολογικός χώρος, εγώ αυτό πιστεύω και κανένας δε θα μου αλλάξει γνώμη».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.