Μια άγνωστη αγάπη της αποκάλυψε η Κλόντια Σίφερ με ανάρτησή της στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής.
Το πρώην μοντέλο επέλεξε, μάλιστα, μια σέξι φωτογραφία για να εξομολογηθεί το πάθος της με τις χελώνες.
«Η χελώνα αντιπροσωπεύει την αγάπη και την προστασία. Ο Μάθιου μου έδωσε μια ως δώρο για τα 30α γενέθλιά μου και είναι ακόμα μαζί μας. Από τότε έχω παθιαστεί με τις χελώνες και πάντα βρίσκω τρόπο να αποκτήσω μια είτε από ξύλο είτε από πέτρα είτε από μάρμαρο όπου και αν ταξιδεύω για να την προσθέσω στη συλλογή που έχω στο σπίτι» έγραψε η Κλόντια Σίφερ στην ανάρτησή της στο Instagram.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.