Ο Δημήτρης Σαμόλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» στις 30 Οκτωβρίου και μίλησε για την αποδοχή από τον πατέρα του που ήρθε μόνο όταν έπαιξε στις «Άγριες Μέλισσες».
Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όταν συμμετείχε ως παιδί σε θεατρικές παραστάσεις ο πατέρας του ήταν αρνητικός και παραδέχτηκε ότι έχει ταλέντο μόλις τον είδε στη σειρά του ANT1. Επίσης, εξομολογήθηκε ότι παρότι στο σχολείο δέχτηκε bullying, ο ίδιος βγήκε από όλο αυτό πιο δυνατός.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d59199p4eoux)
Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός είπε: «Είχα πάει κρυφά από τον πατέρα μου στην ακρόαση για τη ''Μελωδία της Ευτυχίας'' γιατί δεν ήταν πολύ χαρούμενος για όλη αυτή τη διαδικασία. Ο πατέρας μου έγινε χαρούμενος μόνο όταν έπαιξα στις Άγριες Μέλισσες. Εκεί πήρε χαμπάρι ότι για να παίζει το παιδί μου στις ''Άγριες Μέλισσες'' κάτι καλό θα έχει συμβεί».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την πρώτη φορά που με είδε επάνω στη σκηνή, έπαιζα σε μια παιδική παράσταση. Ήρθε στο τέλος στα καμαρίνια, με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει: ''Βρε Δημήτρη, δεν βλέπω κάτι''. Θύμωσα τότε ακόμα περισσότερο. Δεν χάρηκα με την αποδοχή του στις ''Άγριες Μέλισσες''. Θα ήθελα να με είχε αποδεχτεί χωρίς τις ''Άγριες Μέλισσες''».
Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σαμόλης εξομολογήθηκε: «Στα παιδικά μου χρόνια με κορόιδευαν στο σχολείο. Δεν κλείστηκα στο καβούκι μου, βγήκα προς τα έξω, έγινα πολύ δυνατός και έγινα και σκληρός, το οποίο είναι αρνητικό».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.