Δημήτρης Σαμόλης: Ήμουν καταπιεσμένο παιδάκι, δεν πήρα την αγάπη που έπρεπε

Δημήτρης Σαμόλης: Ήμουν καταπιεσμένο παιδάκι, δεν πήρα την αγάπη που έπρεπε

«Το παιδί θέλει αποδοχή, αγάπη και αυτά δεν τα πήρα στον βαθμό για να είμαι ένα υγιές παιδί, οπότε έχω τραύματα» ανέφερε ο ηθοποιός

dimitris_samolis
Ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε για την καριέρα του, τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

Αρχικά, ανέφερε: «Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω σταρ. Όλα τα καταπιεσμένα παιδάκια που δεν πιστεύαμε στον εαυτό μας και δεν είχαμε αγάπη από το περιβάλλον μας, θέλαμε να γίνουμε αστέρια για να μας αγαπήσει ο κόσμος. Ήμουν καταπιεσμένο παιδάκι, δεν πήρα την αγάπη που πρέπει να παίρνει ένα παιδί. Το παιδί θέλει αποδοχή, αγάπη και αυτά δεν τα πήρα στο βαθμό για να είμαι ένα υγιές παιδί, οπότε έχω τραύματα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxep2fnp5sj5)

Κλείσιμο
Επίσης, πρόσθεσε: «Συνήθως το καθρέφτιζαν οι σχέσεις [το κενό μου]. Δηλαδή όταν ήμουν δυσλειτουργικός στις σχέσεις και έλεγα: "Μα τι γίνεται;". Και πήγα στη ψυχοθεραπεία και προφανώς έλκεις τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχεις εσύ κάποιο θέμα και το καθρεφτίζεις αυτό στις σχέσεις σου. Γινόμουν τοξικός» και συνέχισε:

«Το επικοινώνησα στους γονείς μου. Ο μπαμπάς μου είχε πολύ γλυκιά αντίδραση και η μητέρα μου. Είναι κάτι που το διαπραγματευόμαστε μέρα με τη μέρα».

Στη συνέχεια θυμήθηκε σχετικά με τα παιδικά του χρόνια: «Όπως τα άλλα παιδάκια έπαιζαν ποδόσφαιρο, εγώ πήγαινα στο θέατρο και έπαιζα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι ένα πραγματικά καλό άνθρωπο, θυμάμαι ότι μύριζε πολύ όμορφα, θυμάμαι πώς την αντιμετώπιζε ο κόσμος, ερχόταν στο καμαρίνι να της μιλήσει, δεν το πίστευε και έκλαιγε, έκανε να την αγγίξει».

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν ένα παιδί που δεν έπαιζα μπάλα κι έκανα παρέα με κορίτσια. Αυτό από μόνο του ήταν θέμα, με κορόιδευαν στο σχολείο. Νομίζω πως το τραύμα θα είναι πάντα τραύμα».

Για τις «Άγριες Μέλισσες», ο Δημήτρης Σαμόλης σχολίασε: «Οι "Άγριες Μέλισσες" με βοήθησαν πάρα πολύ, νομίζω ότι ήταν σταθμός. Νομίζω ότι ήταν μια σειρά που άλλαξε τον ρου της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Δεν με κάλεσαν, εγώ τους πήρα. Είδα το πρώτο επεισόδιο και πήρα τον έναν σκηνοθέτη και του είπα ότι θέλω να παίξω στη σειρά. Πέρασα 3-4 ακροάσεις, με βασανίσαν, με μεγάλη μου χαρά γιατί μ' αρέσω να το παίρνω με το σπαθί μου και με πήραν».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρόμος στο Παρίσι: Η στιγμή της σύλληψης του δράστη της αιματηρής επίθεσης με 1 νεκρό και 2 τραυματίες – Δείτε βίντεο

«Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών δεν έχουν σήμερα δικαιώματα», λέει η Μπακογιάννη και δηλώνει υπέρ του γάμου, τι είπε για Σαμαρά

Σενάριο αυτοκτονίας για τον άνδρα που κάηκε στο ΙΧ - Από τα εγκαύματα στη σορό, δεν αναγνωριζόταν ούτε το φύλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης