O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για τη διαδικασία των γυρισμάτων της σειράς «Ο Γιατρός» και το περιστατικό που του έχει τύχει με έναν άνθρωπο να λιποθυμά μπροστά του και τους ανθρώπους γύρω να περιμένουν τον ίδιο να σπεύσει για βοήθεια.
Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day», όπου αρχικά δήλωσε: «Τα γυρίσματα τα χαιρόμαστε, παρά το γεγονός ότι είναι πολύωρα και συχνά δύσκολα γιατί εκτός από πολλές συναισθηματικέ σκηνές, έχουμε και πολλές σκηνές με ιατρικές διαδικασίες, οι οποίες έχουν μία επιπλέον διαδικασία με στολές, εγχειρήσεις κι όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα νοσοκομείο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d58wxov38ttl)
Για την «ανυπομονησία του κόσμου για τον 2ο κύκλο», ο ηθοποιός σχολίασε: «Το καταλαβαίνω κι από τον τρόπο που μου μιλάνε οι άνθρωποι στον δρόμο, πολύ φιλικά και μου λένε "γιατρέ" ή "ε doc". Έχει τύχει να λιποθυμήσουν μπροστά μου και να με κοιτάξουν όλοι σε στιλ τι θα κάνεις; Θα επέμβεις; Τους είπα ότι κάνω τον γιατρό, δεν είμαι γιατρός».
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.