Ο ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία ανάρτηση.
Σε αυτή, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται να πηγαίνει στα γυρίσματα. Στο σετ είναι κολλημένο ένα χαρτί που γράφει: «Καλό μήνα και καλή αρχή σε όλους. Γιατρός 2».
Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έγραψε: «Πρώτη του μήνα και πρώτο γύρισμα! Ο Γιατρός επιστρέφει το φθινόπωρο στον Alpha, με εξαιρετικά σενάρια και πολύ δυνατή πλοκή. Κι ο Ανδρέας, ο Doc, συνεχίζει τον αγώνα του να γίνει καλύτερος γιατρός και καλύτερος άνθρωπος».
Δεν είναι ωστόσο, γνωστό ακόμα πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.