Η Φωτεινή Δάρρα μίλησε για την καριέρα της, την απώλεια της μητέρας της, αλλά και τα άσχημα σχόλια που έχει δεχτεί αναφορικά με την προσωπική της ζωή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή που έδωσε στο «Weekenders».
Αρχικά, σε ερώτηση για το αν υπάρχει στη χώρα ο κόσμος να δεχτεί ένα διαφορετικό ταλέντο σαν εκείνη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Η χώρα και το κοινό είναι πολύ φιλόξενο για το στυλ που τραγουδώ. Αλλά το σύστημα επιμένει και προωθεί ένα στυλ, βολεύει κιόλας, ταΐζει τη νύχτα, η νύχτα έχει κιόλας πολύ περισσότερη πέραση, έχει κόσμο που διαθέτει χρήματα. Είναι ένα σύστημα εμπορικό».
Επίσης, σχολίασε: «Νιώθω πλούσια γιατί τραγουδάω ό, τι θέλω, φοράω ό, τι θέλω και δεν υποκύπτω σε κανέναν για να υπάρχω καλλιτεχνικά. Τη σημερινή εποχή το να μπορείς να έχεις την αυτοδιαχείρισή σου, την αυτοδιάθεσή σου, είναι ο μεγαλύτερος πλούτος. Η ποιότητα που έχω επιλέξει έχει κόστος, αγχώνομαι το πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς μου, σε σχέση με άλλους καλλιτέχνες. Δεν τα έχω όλα λυμένα, όπως αγχώνεται όλος ο κόσμος, έτσι κι εγώ».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d57cdj3vj2i9)
Εν συνεχεία, αποκάλυψε ότι μια ημέρα πριν από τα γενέθλια της κόρης της έχασε τη μητέρα της: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μαμά μου, δεν έχω περάσει κάτι χειρότερο από αυτό. Τη μία μέρα την έχασα και την άλλη ήταν τα γενέθλια του παιδιού μου, ήταν το πιο τρομακτικό που έζησα. Το επόμενο πρωί έχοντας χάσει τη μητέρα μου, έπρεπε να κάνω γενέθλια στο παιδί μου μέσα στο σπίτι, να σβήσει τα κεράκια, για να φύγουμε για να γίνει η τελετή της κηδείας στη Ζάκυνθο».
Τέλος, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την προσωπική της ζωή: «Έχω δεχθεί κατηγορίες από ανθρώπους που με πλήγωσαν πολύ. Έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή, ειδικά στο παρελθόν, όχι τώρα. Εγώ έχω υπάρξει με πολύ λίγους συντρόφους στη ζωή μου, είχα τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα και δεν ανοίγει μύτη. Με εμένα ξαφνικά επειδή χώρισα από μια σχέση 13 χρόνων έγινε χαμός».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας