Η Φωτεινή Δάρρα μίλησε για την καριέρα της, την απώλεια της μητέρας της, αλλά και τα άσχημα σχόλια που έχει δεχτεί αναφορικά με την προσωπική της ζωή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή που έδωσε στο «Weekenders».
Αρχικά, σε ερώτηση για το αν υπάρχει στη χώρα ο κόσμος να δεχτεί ένα διαφορετικό ταλέντο σαν εκείνη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Η χώρα και το κοινό είναι πολύ φιλόξενο για το στυλ που τραγουδώ. Αλλά το σύστημα επιμένει και προωθεί ένα στυλ, βολεύει κιόλας, ταΐζει τη νύχτα, η νύχτα έχει κιόλας πολύ περισσότερη πέραση, έχει κόσμο που διαθέτει χρήματα. Είναι ένα σύστημα εμπορικό».
Επίσης, σχολίασε: «Νιώθω πλούσια γιατί τραγουδάω ό, τι θέλω, φοράω ό, τι θέλω και δεν υποκύπτω σε κανέναν για να υπάρχω καλλιτεχνικά. Τη σημερινή εποχή το να μπορείς να έχεις την αυτοδιαχείρισή σου, την αυτοδιάθεσή σου, είναι ο μεγαλύτερος πλούτος. Η ποιότητα που έχω επιλέξει έχει κόστος, αγχώνομαι το πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς μου, σε σχέση με άλλους καλλιτέχνες. Δεν τα έχω όλα λυμένα, όπως αγχώνεται όλος ο κόσμος, έτσι κι εγώ».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d57cdj3vj2i9)
Εν συνεχεία, αποκάλυψε ότι μια ημέρα πριν από τα γενέθλια της κόρης της έχασε τη μητέρα της: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μαμά μου, δεν έχω περάσει κάτι χειρότερο από αυτό. Τη μία μέρα την έχασα και την άλλη ήταν τα γενέθλια του παιδιού μου, ήταν το πιο τρομακτικό που έζησα. Το επόμενο πρωί έχοντας χάσει τη μητέρα μου, έπρεπε να κάνω γενέθλια στο παιδί μου μέσα στο σπίτι, να σβήσει τα κεράκια, για να φύγουμε για να γίνει η τελετή της κηδείας στη Ζάκυνθο».
Τέλος, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την προσωπική της ζωή: «Έχω δεχθεί κατηγορίες από ανθρώπους που με πλήγωσαν πολύ. Έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή, ειδικά στο παρελθόν, όχι τώρα. Εγώ έχω υπάρξει με πολύ λίγους συντρόφους στη ζωή μου, είχα τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα και δεν ανοίγει μύτη. Με εμένα ξαφνικά επειδή χώρισα από μια σχέση 13 χρόνων έγινε χαμός».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.