Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία», αλλά και για τις πρόσφατες επαγγελματικές του αλλαγές. Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον «Χάρυ» στη δημοφιλή σειρά, αποκάλυψε πως ο ρόλος του ολοκληρώνεται σε λίγα επεισόδια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5317ofmrwex)
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Δημήτρης Μοθωναίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη λήξη της συνεργασίας του με την μάνατζέρ του, Έλενα Χριστοπούλου. «Έκανα διάφορες αλλαγές φέτος σε όλους τους συνεργάτες, άλλαξα και λογιστή. Αλλάζουμε. Δεν τσακώνομαι με τους ανθρώπους, οι κύκλοι συνεργασίας ολοκληρώνονται και κλείνουν. Αλλάζουμε συνεργάτες, δεν είναι κάτι φοβερό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όταν η Φαίη Σκορδά σχολίασε ότι «Οι συνεργασίες τελειώνουν, δεν σταματούν οι σχέσεις», ο ηθοποιός απάντησε με γέλια. Στο ίδιο κλίμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Οι συνεργασίες-σχέσεις, η λεγόμενη mamager», με τον Δημήτρη Μοθωναίο να διευκρινίζει: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω. Γνωρίζω ότι οι επαγγελματικές σχέσεις αν μπερδεύονται με αυτά, κάτι δεν πάει καλά».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV