Θάνος Κιούσης: Η σύζυγος είναι αυτή που σφραγίζει και βάζει τα όρια
Όταν θέλω να σοβαρέψω πλέον δεν περνά ο λόγος μου τόσο πολύ, πρόσθεσε
Ο Θάνος Κιούσης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Weekenders» το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του και τα παιδιά τους.
Ο παρουσιαστής είπε αρχικά ότι στη μηχανή αναζήτησης του Google δίπλα στο όνομά του εμφανίζει τη λέξη διαζύγιο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η σχέση με τη σύζυγό του είναι πολύ καλή. Επίσης, τόνισε ότι εκείνη είναι που βάζει τα όρια σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, αφού όπως τόνισε όταν προσπαθεί να σοβαρέψει ο λόγος του δεν περνάει.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50gfk4aa8up)
Όπως δήλωσε: «Μου είπε η γυναίκα μου, κοίταξε τι βγάζει η Google. Αν γράψεις Κιούσης, μετά γράφει διαζύγιο. Δεν ξέρω. Είναι μία χαρά όλα. Δεν υπάρχει διαζύγιο παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα! Μία ωραία οικογένεια με δύο παιδάκια και πάρα πολύ καλά όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάνουμε πολλή πλάκα μεταξύ μας σε βαθμό που εγώ δεν είμαι πια ο κακός – αυστηρός μπαμπάς. Όταν θέλω να σοβαρέψω, πλέον δεν περνά ο λόγος μου τόσο πολύ. Η σύζυγος είναι αυτή που σφραγίζει και βάζει τα όρια».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.