Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η σύντροφός του, Τζένη Οικονόμου το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου βρέθηκαν στο Θέατρο Embassy για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου «Sweet Dreams… από κοντά».
Το ζευγάρι απαθανατίστηκε κατά την είσοδό του στο θέατρο.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» τον Οκτώβριο και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, δηλώνοντας ερωτευμένος.
Επιπλέον είχε τονίσει, ότι τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική του ζωή, δεν τα διαβάζει και δεν τον αφορούν.
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4kah3dtrzg9)
Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει τα εξής: «Εδώ και εννέα μήνες είμαι σε σχέση. Γνωριστήκαμε τα Χριστούγεννα. Δεν παρακολουθώ και δεν ασχολούμαι με τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική μου ζωή. Ο καθένας διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Είμαι ερωτευμένος».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς