OΓιώργος Λιάνηςαναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του στις συναυλίες, ενώ εξέφρασε την απορία του για τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Breakfast@Star», δεν καταλαβαίνει τον λόγο που εμφανίζονται εκεί μόνο καλλιτέχνες του έντεχνου ρεπερτορίου και όχι του λαϊκού.
«Είναι πολύ φυσιολογικό να εμφανίζονται λαϊκοί τραγουδιστές στο Ηρώδειο. Κάποτε στέρησαν το Ηρώδειο από την Ειρήνη Παπά. Επιτέλους, τι είναι το Ηρώδειο; Δεν είναι η Ακρόπολη, είναι ένα ρωμαϊκό κτίσμα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4xv72imcqn5)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχουν τραγουδήσει εκεί τραγουδιστές και τραγουδιστές. Γιατί όχι και ο Αργυρός; Γιατί όχι η Πάολα; Μόνο ο Σαββόπουλος; Κάποτε τα τραγούδια του Θεοδωράκη τα έλεγαν πέντε τραγουδιστές, τώρα όλη η Ελλάδα. Δεν υπάρχουν πλέον ταμπού, να πέσουν τα τείχη».
Τέλος, αναφέρθηκε στη σύγχρονη τηλεόραση και τους δημοσιογράφους. «Η τηλεόραση είναι ένα φονικό όργανο. Είναι άδικο οι δημοσιογράφοι να είναι δικαστές και εισαγγελείς. Θα βγουν στη δημοσιογραφία πολύ καλύτεροι από εμάς. Είναι επίτευγμα που ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή», είπε κλείνοντας.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.