Γιώργος Λιάνης: Ο Γιώργος Νταλάρας έχει έναν βράχο μέσα του, αλλά φταίμε και εμείς οι δημοσιογράφοι

Γιώργος Λιάνης: Ο Γιώργος Νταλάρας έχει έναν βράχο μέσα του, αλλά φταίμε και εμείς οι δημοσιογράφοι

«Οι δημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις με την ευπρέπεια που αρμόζει και τους κώδικες που έχει το επάγγελμά μας, που είναι άγραφοι» πρόσθεσε

giorgos-lianis
Ο Γιώργος Λιάνης έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα και το ξέσπασμα του τραγουδιστή κατά των δημοσιογράφων.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ανέφερε αρχικά: «Ο Γιώργος Νταλάρας και οι φωτισμένοι καλλιτέχνες έχουν κάτι περισσότερο από εμάς, όταν μιλάνε, μέχρι που φαντάζονται τον εαυτό τους σαν αναμορφωτές. Είχαμε τέτοιες περιπτώσεις μεγαθήρια, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Διονύσης Σαββόπουλος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cysp13lppp3t)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον καλλιτέχνη: «Είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος που δεν μπορείς να του αφαιρέσεις ένα πράγμα. Ότι τα κατέκτησε όλα μόνος του. Ξεκίνησε από τα 17 και είναι ο πιο εργατικός Έλληνας τραγουδιστής που έχω γνωρίσει. Έχει κάνει τα λάθη του, αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει κι οι δημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις με την ευπρέπεια που αρμόζει και τους κώδικες που έχει το επάγγελμά μας, που είναι άγραφοι».

Ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε επιπλέον: «Ο Νταλάρας έχει έναν βράχο μέσα του και απάντησε στους δημοσιογράφους με τη γλώσσα που δεν μας ταιριάζει, αλλά φταίμε και οι δημοσιογράφοι».

Τέλος, ρωτήθηκε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Θα ψήφιζα τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών αν ήμουν βουλευτής. Θα εξέφραζα όμως, και τις επιφυλάξεις μου», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος είναι ο «Τάκης ο Αλβανός», φίλος του Ριζάι, που συνελήφθη - Η έκρηξη Smart με έναν νεκρό και οι πυροβολισμοί στη Γλυφάδα

Άντζελα Δημητρίου: Η κόρη και ο γαμπρός της απαντούν για τη συνέντευξη που λέει ότι την εκμεταλλεύτηκαν

Νέα αποκάλυψη για τον Πολυχρονόπουλο: Έπαιζε online καζίνο και τηλεφωνούσε σε γραμμές 090 στο γραφείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης