Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τους «Δύο Ξένους» και το κατά πόσο είχε στηρίξει τον ρόλο της στην Ελένη Μενεγάκη. Επίσης, αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από τη σειρά και τις επιπτώσεις της.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» της Τρίτης 15 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν μιμήθηκα ποτέ τη Μενεγάκη στους Δύο Ξένους. Πρώτα απ' όλα δεν είμαι καθόλου καλή στις μιμήσεις. Θα φτιάξω έναν ρόλο. Μπορεί να τσιμπήσω πράγματα από αυτό που βλέπω γύρω μου, αλλά δεν θα κάνω εσένα. Είτε επειδή δεν θέλω. Δεν ξέρω αν είμαι καλή στις μιμήσεις γιατί δεν το έχω προσπαθήσει και ποτέ. Εν πάση περιπτώσει δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Νιώθω ότι αν τυχόν μπω στη διαδικασία να μιμηθώ κάποιον ενδεχομένως θα τον προσβάλλω κιόλας. Δεν έχει γίνει κουβέντα με την ίδια, ούτε αισθανόμουν άσχημα όταν τη συναντούσα, γιατί ήξερα ότι δεν κάνω εκείνη. Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο το χαιρόταν τότε, γιατί είχε και πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο (σ.σ Ρήγα), οπότε δεν υπήρχε περίπτωση παρεξήγησης γύρω από αυτό».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4wh1yrhm8k1)
Σε άλλο σημείο, σχολίασε το γεγονός ότι εκτέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας λόγω της επιτυχίας της σειράς: «Δεν ήταν μία ευχάριστη περίοδος για μένα. Ήμασταν πάρα πολύ αθώοι τότε, οτιδήποτε γραφόταν είχε μία βαρύτητα, ήταν ζόρικο. Όταν λοιπόν εσύ ζεις μια ήσυχη ζωή και δεν είσαι εκτεθειμένη, δεν σου είναι εύκολο ούτε η επιτυχία, ούτε η επίθεση, ούτε η αγάπη. Ήταν πολύ μεγάλο για μένα».
Επίσης, πρόσθεσε: «Πέρασα πάρα πολλά στάδια. Με αντιμετώπιζαν ως Μαρίνα Κουντουράτου οι πάντες, από τον κόσμο μέχρι τους δημοσιογράφους. Αν μιλούσα σοβαρά ή έλεγα ότι δεν θέλω να δώσω άλλη συνέντευξη, έλεγαν ότι την έχω «ψωνίσει». Αν την είχα «ψωνίσει», θα είχα περάσει πάρα πολύ καλά. Εγώ τότε προσπαθούσα να είμαι όσο πιο Εβελίνα γίνεται και ήταν δύσκολο».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.