Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στις κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μετακίνησή της από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ δέχτηκε ερώτηση για το αν υπάρχει σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι απολαμβάνει τη συμμετοχή της στη μεσημεριανή ζώνη με το άγχος βέβαια να είναι αναπόφευκτο. Τόνισε επίσης ότι θα ήταν ανόητο να συγκριθεί με την Ελένη Μενεγάκη, την οποία διαδέχτηκε στη συγκεκριμένη ζώνη του Mega.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4vc8ptc1bap)
Αναλυτικά είπε: «Περνάω πολύ ωραία στη μεσημεριανή ζώνη του Mega. Με αυτή την ομάδα παντού θα πέρναγα ωραία. Πάντα υπάρχει άγχος, σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι δουλειά των καναλιών, εγώ δεν σχολιάζω».
«Δεν μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη. Είναι πολύ κουτό να συγκριθεί οποιοσδήποτε με μια γυναίκα που έχει αυτή την καριέρα και δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να κάνει την καριέρα της Ελένης», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.