Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στις κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μετακίνησή της από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ δέχτηκε ερώτηση για το αν υπάρχει σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι απολαμβάνει τη συμμετοχή της στη μεσημεριανή ζώνη με το άγχος βέβαια να είναι αναπόφευκτο. Τόνισε επίσης ότι θα ήταν ανόητο να συγκριθεί με την Ελένη Μενεγάκη, την οποία διαδέχτηκε στη συγκεκριμένη ζώνη του Mega.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4vc8ptc1bap)
Αναλυτικά είπε: «Περνάω πολύ ωραία στη μεσημεριανή ζώνη του Mega. Με αυτή την ομάδα παντού θα πέρναγα ωραία. Πάντα υπάρχει άγχος, σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι δουλειά των καναλιών, εγώ δεν σχολιάζω».
«Δεν μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη. Είναι πολύ κουτό να συγκριθεί οποιοσδήποτε με μια γυναίκα που έχει αυτή την καριέρα και δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να κάνει την καριέρα της Ελένης», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.