Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πλέον Οκτώβριο, αυτό, ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοεί την Κλέλια Ανδριολάτου από το να επισκέπτεται τη θάλασσα για μια βουτιά.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η νεαρή ηθοποιός, φόρεσε ένα μαγιό με βαθύ και αποκαλυπτικό ντεκολτέ αν και με μακριά μανίκια και έκανε μια βουτιά.
Λίγο νωρίτερα η ίδια είχε επιδοθεί στην αγαπημένη της γιόγκα αποτυπώνοντας τις ασκήσεις της σε δεύτερο βίντεο.
Παρά, όμως, την άσκηση, χρειάστηκε να φτάσει μετά τις 2 τα ξημερώματα για να κοιμηθεί η Κλέλια Ανδριολάτου η οποία στη φωτογραφία που ανήρτησε έγραψε «αγαπώ τη δουλειά μου ακόμα και αν ορισμένες φορές είναι κουραστική».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους