Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πλέον Οκτώβριο, αυτό, ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοεί την Κλέλια Ανδριολάτου από το να επισκέπτεται τη θάλασσα για μια βουτιά.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η νεαρή ηθοποιός, φόρεσε ένα μαγιό με βαθύ και αποκαλυπτικό ντεκολτέ αν και με μακριά μανίκια και έκανε μια βουτιά.
Λίγο νωρίτερα η ίδια είχε επιδοθεί στην αγαπημένη της γιόγκα αποτυπώνοντας τις ασκήσεις της σε δεύτερο βίντεο.
Παρά, όμως, την άσκηση, χρειάστηκε να φτάσει μετά τις 2 τα ξημερώματα για να κοιμηθεί η Κλέλια Ανδριολάτου η οποία στη φωτογραφία που ανήρτησε έγραψε «αγαπώ τη δουλειά μου ακόμα και αν ορισμένες φορές είναι κουραστική».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.