Η Φιλαρέτη Κομνηνού παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» το απόγευμα του Σαββάτου. Η ηθοποιός μίλησε για σημαντικές πτυχές της ζωής της, θίγοντας μεταξύ άλλων και το θέμα του έρωτα, καθώς και την αδυναμία που έχει στην εγγονή της.
«Όχι, δεν έχω σχέση συντροφική. Μάλλον έχω απενεργοποιηθεί. Οι κύκλοι γίνονται και πάντα έλεγα ότι σημασία έχει να έρθει λίγο το να χορτάσεις τα πράγματα για να υποδεχθείς κάτι άλλο. Θεωρώ ότι ο κύκλος ο ερωτικός έχει λίγο ολοκληρωθεί και δεν έχω κανένα θέμα να ζω με την αγωνία αυτής της σχέσης» ανέφερε αρχικά η Φιλαρέτη Κομνηνού και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Τώρα έχω να βλέπω το μουτράκι της εγγονής μου! Τώρα είναι άλλα πράγματα πολύ ισχυρά που μπορεί να μου δώσουν αυτή την πληρότητα που θέλω».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.