H Μπρίτνεϊ Σπίαρςέκανε μια ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στους ανθρώπους που έχει βγάλει από τη ζωή της.
Η ποπ σταρ δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα σε αυτές, ήταν κι ένα στιγμιότυπο που ποζάρει τόπλες.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της μίλησε για την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση, ενώ αναφέρθηκε στους ανθρώπους που βρέθηκαν στη ζωή της και «έπαιξαν παιχνίδια με το μυαλό της».
Συγκεκριμένα, αναφέρει αρχικά: «Αναδημοσιεύω φωτογραφίες, αλλά μοιάζουν ίδιες με αυτές που δημοσίευσα στο τελευταίο βίντεο!!! Εικόνες μου πέρυσι που έβγαζαν νόημα και μοιάζουν με φέτος!!! Νομίζω ότι είναι καλό για τον αυτοπροσδιορισμό, την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσους ανθρώπους έχω διώξει από τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο, επειδή έπαιζαν παιχνίδια με το μυαλό μου... Ένα γλυκό, αφελές κορίτσι σαν εμένα και ένα "μπουμ" σε δύο δευτερόλεπτα... Οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να βλάψουν την αυτοπεποίθησή σου αν είσαι και εσύ πολύ ανοιχτός σαν εμένα!! Μου αρέσει τα πράγματα να έχουν νόημα σε αυτόν τον τρελό κόσμο».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.