Η Τζένι Γκαρθαποκάλυψε τους λόγους που την κράτησαν σε απόσταση από τον σύζυγό της, Ντέιβ Άμπραμς για 10 μήνες.
Το ζευγάρι πέρασε μια οδυνηρή εμπειρία εξωσωματικής γονιμοποίησης, όπως είπε σε συνέντευξή της στο SELF.
«Προσπαθούσαμε να κάνουμε ένα μωρό και συνεχίζαμε να αποτυγχάνουμε. Και αυτό ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για τη σχέση μας και για εμάς ατομικά», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Άμπραμς υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την ηθοποιό τον Απρίλιο του 2018, όμως στη συνέχεια έστειλε δικαστικά έγγραφα που ακύρωσαν το αίτημά του, τον Φεβρουάριο του 2019.
Αργότερα εκείνο το έτος, η Γκαρθ είπε στο People ότι εκείνη και ο Άμπραμς «χρειάζονταν αυτόν τον χρόνο για να αναπτυχθούν» ως άτομα.
Όπως είπε στη συνέντευξή της στο SELF μετά από τόσα χρόνια, το διάστημα που πέρασαν χώρια τους βοήθησε να επικεντρωθούν στην αγάπη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο και να ξεχάσουν για λίγο την πίεση που ασκούσαν στον εαυτό τους για να αποκτήσουν παιδί.
«Ο Ντέιβ είναι απλώς ένας απίστευτα υποστηρικτικός, στοργικός άνθρωπος. Απλά πάντα σκέφτεται πώς μπορεί να με κάνει ευτυχισμένη και πώς να κάνει τη μέρα να πάει καλύτερα. Είμαι τόσο ευγνώμων για τη γενναιοδωρία του πνεύματός του και την αγάπη του», τόνισε.
Η Τζένι Γκαρθ έχει αποκτήσει ήδη τρεις κόρες από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πίτερ Φασινέλι.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.