Κούλλης Νικολάου: Η συγκίνησή του σε τηλεοπτική εκπομπή για τα παιδικά του χρόνια - Τι μου κάνετε τώρα, είπε
Δείτε το σχετικό βίντεο
Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Κούλλης Νικολάου σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αντίκρισε στο πλατό μια παιδική του φωτογραφία.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4», όπου ξεκίνησε να μιλάει για τη ζωή του ως παιδί.
«Το '80 εγώ ήμουν 10 ετών, το σπίτι μας στο χωριό ήταν έτοιμο να γκρεμιστεί. Είμαι ο δέκατος, λέω πράγματα για να τα εντάξουμε στο ιστορικό πλαίσιο. Τα μεγαλύτερα αδέλφια μου έπεισαν τον πατέρα μου ότι πρέπει να χτίσει κάτι κάπου για να φύγουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d44cw3z9jond)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου θα έχτιζε λοιπόν, ένα μικρό σπιτάκι στο χωριό που είχαμε γη και τα μεγάλα μου αδέρφια τον έπεισαν να την αξιοποιήσει. Οι τέσσερις μικροί είναι γεννημένεοι Γενάρη, εγώ ξέφυγα και πήγα Ιούλιο. Και ο λόγος ήταν μεταφυσικός, για να μη γεννηθώ Αιγόκερως, αλλά λιοντάρι».
Όταν έπειτα αντίκρισε στην γιγαντοοθόνη του πλατό μια φωτογραφία του από τα παιδικά του χρόνια, ο ηθοποιός συγκινήθηκε έντονα.
«Αχ, τι μου βάλατε τώρα... Τι μου βάλατε. Αυτόν τον αγαπώ πολύ. Αυτόν τον μικρό τον αγαπώ. Αχ. Ε, τι μου κάνετε τώρα, άντε», είπε στη συνέχεια, όταν είδε στην οθόνη και μια φωτογραφία της μητέρας του.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας