Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τις τελευταίες στιγμές που πέρασε μαζί του.
Στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», η ηθοποιός περιέγραψε την άνοια από την οποία έπασχε ο πατέρας της τα τελευταία χρόνια της ζωής του: «Έχασα τον πατέρα μου πριν από τέσσερα χρόνια, στις 23 Μαρτίου, όταν ξεκίνησε το πρώτο lockdown. Η περίοδος που είχε άνοια είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πήγαινα στο πατρικό μου να τον δω, με κοίταζε με εκείνα τα γλυκά ματάκια που είχαν πάρει μια αγγελική μορφή και δεν με γνώριζε. Κάθε φορά πήγαινα προετοιμασμένη να το αντιμετωπίσω αλλά, όταν έφευγα, έπεφτα στο τιμόνι του αυτοκινήτου και έκλαιγα πριν ξεκινήσω».
Επίσης, απάντησε στον τρόπο που διαχειρίστηκε τον θάνατό του: «Όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί ούτε να φάει, αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι οδεύει προς το τέλος του, εκεί που θα πάμε όλοι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θρήνησα, είχα πένθος. Είμαι πολύ αγαπημένη με τον αδελφό μου και πλέον έχουμε τη μητέρα μας, να την προσέχουμε, αλλά εκείνη έχει μια ενέργεια και μια απίστευτη αισιοδοξία που μας βάζει κάτω. Ουσιαστικά, η μητέρα μου με στήριξε στον θάνατο του μπαμπά».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας