Το ζευγάρι θα παντρευτεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, όπως είχε επιβεβαιώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης.
Κουμπάροι τους θα είναι ο Κούλλης Νικολάου, η σεναριογράφος, Βάνα Δημητρίου και η στυλίστρια από τη «Γη της Ελιάς», Άντρια Παχίτη.
Λίγα 24ωρα πριν τον γάμο τους, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου διασκέδασαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Το ζευγάρι διοργάνωσε ένα πάρτι πάνω σε σκάφος, όπου βρέθηκαν και πολλοί από τους καλεσμένους τους. Όλοι μαζί χόρεψαν και διασκέδασαν, με βίντεο και φωτογραφίες να ανεβαίνουν στο Instagram.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.