Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έφτιαξε το πρόγραμμα, με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν θα συναντηθούν.
Οι δύο πρώην καλούνται να δώσουν το παρών στο Φεστιβάλ, πράγμα όχι και τόσο άνετο και για τους δύο, λόγω της δικαστικής τους διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών τους, αλλά και το κτήμα Μiraval.
Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα δήλωσε πως η παραγωγή έχει φροντίσει τα πάντα, προκειμένου να μη συναντηθεί το πρώην ζευγάρι.
«Η Αντζελίνα θα δώσει το παρών την πρώτη μέρα, την Πέμπτη 29 Αυγούστου και θα φύγει αμέσως με τον σκηνοθέτη του "Maria" για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Κολοράντο», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Μπραντ θα έρθει το Σάββατο, στη Βενετία. Δεν υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν».
Τέλος, εξήγησε πως κανείς από τους δύο δεν ζήτησε κάτι τέτοιο, όμως η παραγωγή φρόντισε να μην υπάρξει τίποτα που να τους φέρει σε αμηχανία.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.