Η 49χρονη ηθοποιός έδειχνε κομψή όπως πάντα με μια μπεζ καμπαρντίνα, μαύρες μπότες και μαύρα γυαλιά, πριν από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Maria», της βιογραφικής δραματικής ταινίας για τη Μαρία Κάλλας, που θα προβληθεί στις 29 Αυγούστου.
Δείτε τις φωτογραφίες
Το «Maria» είναι σε σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαρέν («Jackie», «Spencer») και ακολουθεί την ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας όπερας στον κόσμο, της Μαρίας Κάλλας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της στο Παρίσι.
Ο πρώην σύζυγος της Τζολί, Μπραντ Πιτ, αναμένεται επίσης να βρεθεί στο φεστιβάλ αργότερα μέσα στην εβδομάδα για τη νέα του ταινία «Wolfs», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκινά στις 28 Αυγούστου και διαρκεί έως τις 7 Σεπτεμβρίου.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.