Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν σήμερα, 1η Νοεμβρίου, η Τζολί έχει «μεταμορφωθεί» στη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλό κότσο και φορώντας ένα ριχτό κιμονό, που παραπέμπει στο στιλ της Κάλλας.
Μαζί με την ηθοποι, στην Ηλεία ταξίδεψαν και τα παιδιά της, Παξ και Μάντοξ.
Δείτε τις φωτογραφίες από το Θέατρο «Απόλλων»
Με τον έναν από τους γιους της, Παξ Τζολί-Πιτ
Ο γιος της Μάντοξ Τζολί-Πιτ
Κατά την έξοδό της από το θέατρο, κατευθύνθηκε μαζί με τον γιο της, Μάντοξ προς το αυτοκίνητο.
Ωστόσο, δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τους θαυμαστές της, που ήταν μαζεμένοι γύρω από το αυτοκίνητο και την αποθέωναν με χειροκροτήματα, ενώ κοντοστάθηκε για να χαμογελάσει στις κάμερες.
Στη συνέχεια, μπήκε στη λιμουζίνα της παραγωγής και αναχώρησε για το Κατάκολο, όπου και θα συνεχίζονταν τα γυρίσματα.
Προηγουμένως, το τοπικό μέσο patrisnews δημοσίευσε φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από την άφιξη της ηθοποιού στο θέατρο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.