O Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής, ενώ αναφέρθηκε και στο τι σημαίνει για εκείνον «οικονομική άνεση».
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και ρωτήθηκε αρχικά, αν έχει περάσει δυσκολίες, λόγω του επαγγέλματός του.
«Όχι. Κατάγομαι από οικογένεια που είχε μια οικονομική άνεση, αλλά και από τα πολύ πρώτα μου βήματα στη δουλειά, άρχισα να βιοπορίζομαι σε πολλές περιπτώσεις αρκετά καλά. Και στη χειρότερη περίπτωση όμως, μπορούσα να επιβιώνω με αξιοπρέπεια και μια άνεση ζωής», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικονομική άνεση και πώς τη μεταφράζει ο καθένας.
«Μετράει το πώς μεταφράζει ο καθένας την οικονομική άνεση. Για κάποιον μπορεί να είναι το να έχει πισίνα και τρία αυτοκίνητα. Για μένα είναι να μη σκεφτώ το τι θα φάω, το πώς θα μετακινηθώ και να έχω μια ποιότητα στη ζωή μου. Όταν έχεις αυτή την άνεση, παίρνεις καλύτερες αποφάσεις στη δουλειά», δήλωσε κλείνοντας.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.