O Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για τον ερχομό της κόρης του και τις αλλαγές στη ζωή του, μετά τη γέννησή της.
Το μωρό είναι πλέον, πέντε μηνών και ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Hello» για το πώς βιώνει την πατρότητα.
«Είναι κάθε μέρα μία εμπειρία. Μιλάω για δύο μήνες πριν και χρησιμοποιώ τη λέξη "παλιά". Είναι τόσες οι προσλαμβάνουσες καθημερινά. Βιώνεις τόσα πράγματα και τόσα συναισθήματα που η μία βδομάδα πριν, σου φαίνεται εξάμηνο», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φυσικά, έχει πολλή αϋπνία και κούραση, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν περιγράφεται με λόγια. Ήθελα πολύ να γίνω μπαμπάς και είμαι πανευτυχής. Ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν με την πραγματικότητα».
Τέλος, εξήγησε πως οι μέρες του είναι πλέον, γεμάτες με την κόρη του. «Η ζωή κυλά πολύ γεμάτα. Δεν θα έλεγα γρήγορα. Είναι σαν να έχει τριάντα πέντε ώρες το εικοσιτετράωρο πια. Νιώθω μεγαλύτερη τη μέρα, τη νύχτα», είπε κλείνοντας.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).