Ένα ταξίδι στις Μαλδίβες πραγματοποίησε η Έλενα Ασημακοπούλου, μαζί με την κόρη της.
Αφού ταξίδεψε στα ελληνικά νησιά με τον σύντροφό της, Κώστα Τσαρτσαρή και την κόρη της, θέλησε να επισκεφτεί έναν διαφορετικό προορισμό.
Μαζί με τη Μαρία Ροζάρια ταξίδεψαν στις Μαλδίβες, με την ηθοποιό να κάνει την αποκάλυψη μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα με την ίδια και την κόρη της να ποζάρουν στον εξωτικό προορισμό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ένα ονειρικό ταξίδι».
Το πρόγραμμα ReStart της Mastercard συνδυάζει τη γαστρονομία με έναν κοινωνικό σκοπό, με στόχο την υποστήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.
Την έκθεση υπογράφει ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Τάσος Βρεττός, ο οποίος μέσα από τον φακό του αποτυπώνει τη σύνδεση της βιομηχανίας με την τέχνη, αναδεικνύοντας τις αθέατες διαδρομές της ελληνικής μεταλλουργίας