Ένα ταξίδι στις Μαλδίβες πραγματοποίησε η Έλενα Ασημακοπούλου, μαζί με την κόρη της.
Αφού ταξίδεψε στα ελληνικά νησιά με τον σύντροφό της, Κώστα Τσαρτσαρή και την κόρη της, θέλησε να επισκεφτεί έναν διαφορετικό προορισμό.
Μαζί με τη Μαρία Ροζάρια ταξίδεψαν στις Μαλδίβες, με την ηθοποιό να κάνει την αποκάλυψη μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα με την ίδια και την κόρη της να ποζάρουν στον εξωτικό προορισμό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ένα ονειρικό ταξίδι».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.