Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο του που έχει ακολουθήσει και αυτός καριέρα στην υποκριτική, σε πρόσφατη συνέντευξη.
Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», αρχικά μοιράστηκε τις συμβουλές που θα έδινε σε κάποιον ανερχόμενο ηθοποιό: «Πραγματικά φέτος έκλεισα 40 χρόνια ηθοποιός. Δεν είναι το φόρτε μου να δίνω συμβουλές, είναι γνωστό πάντως, ότι αυτή η δουλειά θέλει πολλή αγάπη, πολλή επιμονή και πολλή υπομονή».
Για το πώς ένιωσε όταν ο γιος του τού ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ο Χάρης Γρηγορόπουλος απάντησε: «Ομολογώ πως στην αρχή πανικοβλήθηκα γιατί άφησε μια πολύ καλή σχολή στο πανεπιστήμιο, στην οποία ήταν πολύ καλός. Όμως όταν είδα καθαρά ότι το παιδί το ‘χει, τον στήριξα και τον στηρίζω με όλη μου τη δύναμη».
Επίσης, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παίξουν κάποια στιγμή μαζί, ο ηθοποιός σημείωσε: «Ναι, θα ήθελα πολύ. Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Θα ήθελα πολύ να παίξουμε μπάλα στη σκηνή. Κι εκείνος το ίδιο. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.