Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε στα social media με μια ανάρτηση, μέσα από το αυτοκίνητο. Το μοντέλο πόζαρε στην κάμερα του κινητού του για μια selfie φωτογραφία, χωρίς μακιγιάζ.
Με τα μαλλιά της ατημέλητα και χωρίς να έχει βαφτεί, η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα ταξίδεψε μαζί του με προορισμό την Καβάλα, όπου ο τραγουδιστής θα δώσει μια συναυλία, απόψε το βράδυ, κάτι το οποίο ανέφερε σε επόμενο story της στο Instagram. «Φύγαμε για Καβάλα, εσείς θα είστε σήμερα στη συναυλία σήμερα; Εγώ ανυπομονώ» έγραψε στη δεύτερη ανάρτηση.
Οι αναρτήσεις της
Το ζευγάρι απολαμβάνει το καλοκαίρι του και πλέον αναρτά όλο και πιο συχνά τρυφερά στιγμιότυπά του. Λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Σύμη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία με τον σύντροφό της. Στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει ένα φιλί.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.