Η Θάλεια Ματίκα είναι κι εκείνη ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν το εξωτερικό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Η δημοφιλής ηθοποιός ταξίδεψε στη Νορβηγία μαζί με την οικογένειά της και μοιράστηκε υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, με την ίδια, τον Τάσο Ιορδανίδη και τα παιδιά τους, σε διάφορα μέρη που επισκέφτηκαν.
Όπως αποκαλύπτει στη λεζάντα της δημοσίευσής της, βρίσκονται στο Μπέργκεν της Νορβηγίας.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας