Τάσος Ιορδανίδης: Κατάλαβα από την αρχή ότι η Θάλεια είναι η γυναίκα της ζωής μου

Τάσος Ιορδανίδης: Κατάλαβα από την αρχή ότι η Θάλεια είναι η γυναίκα της ζωής μου

Είμαστε 16 χρόνια μαζί, τόνισε για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα

iordanidis-matika
Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα και τα 16 χρόνια που βρίσκεται ο ένας, στο πλευρό του άλλου.

Ο ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο «Happy Day» και μεταξύ άλλων, είπε για την επίσης ηθοποιό, ότι κατάλαβε από την αρχή της γνωριμίας τους, ότι «είμαστε ο ένας για τον άλλο».

«Στάθηκα τυχερός με το άλλο φύλο, με αποκορύφωμα την κυρία Ματίκα. 16 χρόνια μαζί και να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να είμαστε για πολλά πολλά χρόνια μαζί» είπε αρχικά και όσο για το αν κατάλαβε από την αρχή ότι η Θάλεια Ματίκα είναι η γυναίκα της ζωής του, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Κάτι κατάλαβα. Για μένα τουλάχιστον και φαντάζομαι και για τη Θάλεια -όχι φαντάζομαι, το ξέρω ήδη- ναι είμαστε ο ένας για τον άλλο, βρεθήκαμε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d062zi71xqy1)

Πριν μερικούς μήνες, η Θάλεια Ματίκα περιέγραψε την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της. Όπως είπε στην εκπομπή «Ελένη»: «Ο Τάσος διοργάνωσε ένα πολύ μεγάλο πάρτι έκπληξη στο σπίτι που ζούσαμε τότε, στην Κυψέλη και για να φύγουμε από το θέατρο που κάναμε πρόβα, είπαμε ότι εγώ πεινούσα. Όταν πεινάω, έχω νεύρα. Εκεί που ξεκινάμε τη διαδρομή, μου λέει πως ήθελε τουαλέτα. Εγώ του έλεγα να πάει στο μαγαζί κι αυτός επέμενε ότι έπρεπε να πάμε στο σπίτι, γιατί ήταν επείγουσα ανάγκη. Εκεί λοιπόν, ρίχνουμε τον πρώτο μας καβγά, γιατί εγώ πεινούσα κι αυτός ήθελε να πάμε σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvsuckyff955)

«Φτάνουμε σπίτι και μου λέει πως πρέπει να ανέβω κι εγώ μαζί του, γεγονός που εμένα με έκανε έξαλλη κι εκεί ξεκίνησε δεύτερος καβγάς, μεγάλος μάλιστα. Ανέβηκα κι είδα ότι όλοι μας οι φίλοι ήταν παρόντες και μου έκανε πρόταση γάμου. Τα ξέχασα όλα, συγκινήθηκα πάρα πολύ», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις δύο γέννες των παιδιών της.

«Γέννησα και τις δύο φορές φυσιολογικά και μπορώ να πω ότι βγήκα φοβισμένη αντί να μπω. Ο πρώτος τοκετός μου διήρκησε 18 ώρες, ήταν δύσκολα και ξεκίνησα να επιτίθεμαι στον Τάσο, λέγοντάς του "γιατί τους αφήνεις να μου το κάνουν αυτό". Άρχισα να τον ψάχνω κι είχε πέσει κάτω στα γόνατα κι έκλαιγε. Στη δεύτερη φορά παρόλο που τον έβριζα, δεν έδινε σημασία. Έπινε καφέ με τον γιατρό και με περίμεναν», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών - Αισθητός και στην Αττική

Αεροπλάνο της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο με 180 επιβάτες πέρασε ξυστά από drone με ταχύτητα 400 χλμ./ώρα

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας - Μητσοτάκης κατά πάντων από το βήμα της Βουλής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης