Δύο σημαντικές προσωπικότητες έδωσαν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Ο λόγος για τους Τζίμι Φάλον και Μικ Τζάγκερ, οι οποίοι φρόντισαν να φωτογραφηθούν μαζί. Ο παρουσιαστής και ο διάσημος frontman των Rolling Stones βρέθηκαν στις κερκίδες, όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο.
Ο Τζίμι Φάλον δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Βάψ'το χρυσό».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.