Η Λάουρα Νάργεςγιόρτασε τα γενέθλιά της, την Πέμπτη 8 Αυγούστου.
Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα, με τον αγαπημένο της Χρήστο Σαντικάι σε μια ταράτσα, με φόντο την Ακρόπολη.
Το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του, έχοντας μαγευτική θέα. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στα social media ένα στιγμιότυπο από την έξοδό τους.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία που φαίνεται να κρατά τη γενέθλια τούρτα της Λάουρα Νάργες μπροστά της, ενώ πίσω φαίνεται φωτισμένη η Ακρόπολη.
Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Χρόνια πολλά, βασίλισσά μου. Να τα χιλιάσεις. Σ' αγαπάω για πάντα».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.