Αν και δεν διευκρίνησε πότε ακριβώς συνέβη αυτό, τόνισε ότι δεν δέχτηκε αυτό που της προσέφερε και ζήτησε απλώς ένα ποτό. Τότε, η Τόρι Σπέλινγκ δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν αυτό που ήθελε να της δώσει, όμως καιρό αργότερα, κατάλαβε ότι ήταν κρακ.
«Είπα "όχι ευχαριστώ" και μου είπε "έλα μέσα". Δεν είδα καν το διαμέρισμά του, γιατί ήταν πολύ σκοτεινά. Όλα τα φώτα ήταν σβηστά. Με πάει στην κουζίνα και μου λέει "θες κάτι άλλο;". Ήμουν τρομοκρατημένη με το τι μπορεί να μου δώσει και του ζήτησαα ένα ποτό. Μετά σκέφτηκα, "αν έχει βάλει κάτι μέσα στα ποτά;". Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ», αναφέρει.
Τέλος, εξηγεί ότι συμβιβάστηκε με το να πιει ένα αναψυκτικό, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως παρά τη χρήση ουσιών, ο Τσάρλι Σιν ήταν πάντοτε πολύ ευγενικός μαζί της.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.