Ένα ταξίδι στο Μπαλί αποφάσισε να κάνει η Εβελίνα Νικόλιζα, αντί να πάει διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί.
Η γνωστή YouTuber αποφάσισε φέτος να λήξει τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για να ασχοληθεί περισσότερο με το τραγούδι και το διαδικτυακό κανάλι της.
Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα λοιπόν και πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Εβελίνα Νικόλιζα θέλησε να επισκεφτεί το Μπαλί.
Βρέθηκε λοιπόν, εκεί μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον οποίο έχουν κάνει πολλά ταξίδια μαζί.
Φυσικά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικά στιγμιότυπα, δίνοντας τους έτσι μια γεύση από το ταξίδι της στον εξωτικό προορισμό.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.