Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από το κανάλι της στο YouTube, κατά την οποία παραδέχτηκε ότι περνάει συναισθηματικές αστάθειες και ότι αυτή την περίοδο δεν είναι τόσο καλά.
Αρχικά, είπε: «Τι κάνετε; Πως είστε; Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά. Θυμάστε που πριν από πραγματικά πολύ καιρό, που σας είχα πει να μου στείλετε τις υποθέσεις σας για εμένα στο Instagram; Μπορεί να έχει περάσει και 1,5 μήνας, σοβαρά. Δεν είχα μπορέσει να το κάνω, διότι ήμουν περίεργα, μετά έγινα καλά και μαντέψτε. Τώρα είμαι πάλι περίεργα».
Δείτε το βίντεο
Συνεχίζοντας, η youtuber ανέφερε: «Είναι αυτά τα καλοκαιρινά μπλουζ; Αυτή η θερινή ραστώνη; Είναι τα υπαρξιακά μου; Είναι που έχω πάθει αυτό το «δεν αξίζω τίποτα, είμαι άχρηστη»; Δεν ξέρω αν τα παθαίνετε αλλά εγώ τα παθαίνω και προσπαθώ ήρεμα να μου εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τέλος πάντων».
«Έχω αυτήν την πάλη στο μυαλό μου, πήγα και στον ψυχολόγο μου, ψυχοθεραπεύτηκα και συνεχίζω να ψυχοθεραπεύομαι. Θα περάσει. Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι δεν κάνω βίντεο τώρα, γιατί δεν είμαι καλά και θα έκανα και την Κινέζα», πρόσθεσε η Εβελίνα Νικόλιζα.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.