Ελένη Πετρουλάκη: Το γιορτινό στιγμιότυπο με τις κόρες της - Αυτός είναι ο κόσμος μου, γράφει

Ελένη Πετρουλάκη: Το γιορτινό στιγμιότυπο με τις κόρες της - Αυτός είναι ο κόσμος μου, γράφει

Η γυμνάστρια φωτογραφήθηκε με τις τέσσερις κόρες της - Δείτε την ανάρτησή της 

eleni-petroulaki
Με την οικογένειά της πέρασε η Ελένη Πετρουλάκη τις γιορτές.

Η γνωστή γυμνάστρια αποχαιρέτησε το 2023 με τις κόρες της, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί ένα κοινό τους στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται καθιστή, ενώ γύρω της ποζάρουν κι οι κόρες της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελένη Πετρουλάκη εξέφρασε τα συναισθήματά της για αυτές κι έστειλε στους ακόλουθούς της τις ευχές της.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, έγραψε: «🌟Ευτυχισμένο το νέο έτος 🎊 2024. Με μια οικογενειακή φωτογραφία θέλω να ξεκινήσω τα ποστ για την νέα χρόνια και να σας ευχηθώ!!! (λείπει ο μπαμπάς αλλά έτσι και αλλιώς σπάνια θέλει να βγάζει φώτο 🙃οπότε σέβομαι την επιλογή του) 😉... Αυτός είναι ο κόσμος μου λοιπόν, ο δικός μου κόσμος που δίνω την ψυχή μου κάθε μέρα και θα συνεχίσω για όλα τα χρόνια που έρχονται... Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά με απέραντη υγεία ψυχική και σωματική και να δίνουμε σε όσους αγαπάμε και σε όσους μας έχουν ανάγκη!!! Να έχουμε δύναμη και πάθος να μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα και να βγαίνουμε νικητές!!! Να προχωράμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα! 2024, νέα χρονιά λοιπόν, νέο ξεκίνημα, νέες ελπίδες, αναζωογονημένα όνειρα και πολλές πολλές αγκαλιές, τόσο δυνατές σαν εκείνες που σου κόβουν την ανάσα!!!».

Δείτε τη φωτογραφία:


Φωτογραφία άρθρου:
NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και για αύριο

Δείτε βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους: Το χρυσό... κελί και ο υπόκοσμος που διψά για εκδίκηση για τον φόνο της Ρίβα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης