Με νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές επανήλθε η Σοφία Φυρού στο Instagram, το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιουλίου.
Η σύντροφος του YouTuber, Αλέξανδρου Κοψιάλη και instagrammer, ξάπλωσε στην αμμουδιά μιας παραλίας με το μπικίνι της. Από πίσω της διαγράφεται το ηλιοβασίλεμα, όσο η Σοφία Φυρού ποζάρει στον φακό.
Δείτε τις φωτογραφίες
Από τις άλλες αναρτήσεις της, η Σοφία Φυρού μοιράζεται με τους χιλιάδες ακολούθους της και στιγμές από τις οικογενειακές διακοπές με τον σύντροφό της και τον γιο τους σε παραλίες και μέρη που απολαμβάνουν τη βόλτα και το φαγητό τους. Σε μια από τις δημοσιεύσεις της νωρίτερα, τον Ιούλιο, ανέβασε και φωτογραφίες της ξανά με μαγιό, από τη Σύρο.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.