Οι 80.000 περίπου θαυμαστές που πήγαν στην πρόσφατη συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Μιλάνο, αναστάτωσαν τους κατοίκους.
Με αφορμή την περιοδεία του «Circus Maximus» ο ράπερ ξεσήκωσε το πλήθος που χοροπηδούσε, προκαλώντας δονήσεις. Τα τοπικά μέσα μετέφεραν την είδηση, ότι πολλοί από τους κατοίκους της πόλης, φοβήθηκαν ότι επρόκειτο για σεισμό.
Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Σκοτ στο Instagram τόσο από την Ιταλία όσο και από τη Γερμανία, όπου τραγούδησε αυτές τις μέρες, επιβεβαιώνουν τη φασαρία που λέγεται ότι προκαλούν τα live του.
Τα ιταλικά μέσα τόνισαν ότι κάτοικοι της γύρω περιοχής άρχισαν να κάνουν αναρτήσεις στο Twitter (X) ότι γίνεται σεισμός.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.