Αφού σημειώνει ότι «για εσάς έφυγε τη Δευτέρα για εμένα έφυγε 19/11/19» στη συνέχεια αναπτύσσει μια σειρά ρητορικών ερωτημάτων:
«Ποσό σκληρό είναι να πρέπει να αφήσεις στην άκρη την απώλεια και να επιστρέψεις απότομα στην καθημερινότητα. Ποσό σκληρός ο αποχωρισμός τελεσίδικα. Ποσό σκληρό είναι για τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας λατρεύουν και δεν συμβιώνουν την απώλεια μας με τον ίδιο τροπο να μας βλέπουν να υποφέρουμε. Ποσό σκληρό χαστούκι σου δίνει η πραγματικότητα; Πόσα θεωρούμε δεδομένα; Πως είναι να βλέπεις τον άνθρωπο που ήξερες καλύτερα στη ζωη σου να φεύγει».
Παράλληλα εκφράζει ένα παράπονο για την απουσία της από τον τελευταίο αποχαιρετισμό στην 39χρονη σεφ.
«Άραγε μιλάει κανείς για το πως είναι να χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και να μην μπορείς να παραστείς στην κηδεία του; Ή είναι καλύτερα να σκέφτεσαι ότι είναι διακοπές και είναι θυμωμένος μαζί σου;».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.