Στις 24 Ιουλίου, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Autism Speaks» ανακοίνωσε ότι η 30χρονη -που είναι κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις - θα είναι η παρουσιάστρια του γκαλά του, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Λος Άντζελες.
Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου, η Ταλούλα θα τιμηθεί επειδή χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τον αυτισμό. Στους προηγούμενους τιμώμενους περιλαμβάνονται οι Ντέιβ Γκρολ, Τζ. Κ. Σίμονς, Σάρα ΜακΛάχλαν, Αλίσα Μιλάνο, Ναόμι Κάμπελ, και άλλοι. «Καθώς διαγνώστηκα καθυστερημένα στη ζωή μου με αυτισμό, εξακολουθώ να διερευνώ πώς επηρεάζει τη ζωή μου και πώς βλέπω την παρουσία του στην καθημερινότητά μου», δήλωσε η Γουίλις στο PEOPLE. «Πριν από τη διάγνωσή μου, παρατήρησα ότι η ακραία ευαισθησία μου με τις πέντε αισθήσεις μου - έχω αυξημένη αίσθηση της γεύσης, της όσφρησης, της αφής, της όρασης και της ακοής από τότε που ήμουν παιδί - δεν ήταν τόσο συνηθισμένη για όλους τους άλλους».
«Στόχος μου είναι να βοηθήσω να αυξηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ευαισθητοποίηση και η κατανόηση γύρω από το φάσμα του αυτισμού, ειδικά στην υποστήριξη των γυναικών που συνηθέστερα διαγιγνώσκονται λανθασμένα», πρόσθεσε.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας