Φίνος Φιλμ: Ανακαλεί στη μνήμη τα πιο εντυπωσιακά μαγιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου
Το βίντεο με Ελληνίδες ηθοποιούς όπως η Έλενα Ναθαναήλ και η Μάρθα Καραγιάννη στις παραλίες
Η Φίνος Φιλμ έκανε μια αναδρομή στα καλοκαίρια των 70s για να ανακαλέσει στη μνήμη μερικά από τα πιο εμβληματικά μαγιό των Ελληνίδων ηθοποιών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Με μια ανάρτηση στα social media, η εταιρεία παραγωγής ανέβασε ένα ποτ πουρί από τις σκηνές σε παραλίες και όχι μόνο, που προβλήθηκαν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες των περασμένων δεκαετιών.
Στο κλιπ που πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ναθαναήλ και η Μάρθα Καραγιάννη, προβάλλονται σκηνές από τα φιλμ: «Κάτι να Καίει», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Το Ανθρωπάκι», «Η Βίλλα των Οργίων», «Κορίτσια για Φίλημα», «Ο Κλέαρχος, Η Μαρίνα και ο Κοντός», «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Το Σωφεράκι», «Η Θεία από το Σικάγο», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Μια Ζωή την Έχουμε» και «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.