Φίνος Φιλμ: Η αναδρομή σε αξέχαστα φορέματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φορέματος - Δείτε το βίντεο
Η Φίνος Φιλμ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Φορέματος με ένα από τα συνηθισμένα αφιερωματικά βίντεο που αναρτώνται στα social media της εταιρείας παραγωγής.
Στο κλιπ, συμπεριλήφθηκαν σκηνές με όμορφα φορέματα, μεταξύ άλλων, της Τζένης Καρέζη και την Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά και αστείες σκηνές όπως το αλησμόνητο «Σούζι τρως» της «ράφτρας» Ρένας Βλαχοπούλου.
«Σήμερα πρωταγωνιστεί η διαχρονική γοητεία του γυναικείου φορέματος, ένα ρούχο που όσα χρόνια και αν περάσουν θα κλέβει πάντα τις εντυπώσεις» γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.
Οι σκηνές του βίντεο είναι από τις ταινίες: «Οι Κληρονόμοι», «Η Νύφη το’Σκασε», «Το Δόλωμα», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Ένα Έξυπνο Έξυπνο Μούτρο», «Η Παριζιάνα», «Κορίτσια για Φίλημα», «Η Βίλλα των Οργίων», «Το Κλωτσοσκούφι», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο» και «Δεσποινίς Διευθυντής».
Ένα σύστημα παρακολούθησης της γλυκόζης στο αίμα που συνδυάζει ευκολία στη χρήση, αξιοπιστία, και έξυπνες λειτουργίες, ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο του διαβήτη τους κάθε μέρα.
Το Kykloi by Priceless ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας – είναι ένας χώρος που αξίζει να ανακαλύψει κανείς, όχι μόνο για τις γευστικές του προτάσεις, αλλά και για τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής φιλοξενίας που εκφράζει.