Ο πρώην παίκτης του «Survivor» και η σύντροφός του επέλεξαν να κάνουν διακοπές στη Μύκονο, από όπου έκαναν αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.
Αν και στην αρχή της σχέσης τους, το ζευγάρι απέφευγε να δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες, το τελευταίο διάστημα τόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής όσο και η σύντροφός του δεν κρύβουν τον έρωτά τους.
Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου,η Μαριλίνα Κυπαρίσση ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο ανταλλάσσει ένα φιλί πάνω σε ένα σκάφος.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.