Το Gala του Power of Love, το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου επισκιάστηκε από εντάσεις που προκλήθηκαν μεταξύ των παικτών.
Τα λεγόμενα του Νίκου περί «εκπαίδευσης των γυναικών» ενόχλησαν τη Σωτηρία, η οποία τον διέκοψε για του εκφράσει την ενόχλησή της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hx16ezt6y1)
«Θεωρώ πως τα κορίτσια για να εκπαιδευτούν...» ξεκίνησε να λέει ο παίκτης του ριάλιτι γνωριμιών με τη διαγωνιζόμενη που καθόταν απέναντί του, να τον διακόπτει για να του εξηγήσει ενοχλημένη, ότι είναι μια ανάρμοστη έκφραση και προσβλητική απέναντι προς την ίδια και τις υπόλοιπες παίκτριες.
«Δεν έχω τοποθετηθεί τόση ώρα σε ακούω και δεν μιλάω. Το να λες "να εκπαιδευτούν" δεν αρμόζει, πες κάτι άλλο. Έχω πρόβλημα, σ' αρέσει να λέω εγώ "να εκπαιδευτούν οι άντρες"; Δεν είμαστε σκυλιά για να εκπαιδευτούμε. Νιώθω ότι με βάζει σε μια κατηγορία, σαν να είμαι ζώο και ότι χρειάζομαι εκπαίδευση. Μην μας βάζεις έτσι και λες να εκπαιδευτούμε δεν είναι ωραίο» αντέδρασε έντονα, η Σωτηρία.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους