Ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε μερικές άγνωστες ιστορίες πίσω από τη σειρά «Οι Τρεις Χάριτες», την οποία συνδημιούργησε μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, αλλά και τη μεγάλη ζήτηση που είχε όσον αφορά στις διαφημίσεις, λόγω της υψηλής τηλεθέασης.
Ο σεναριογράφος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», την Παρασκευή 5 Ιουλίου.
Αρχικά, αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα των γυρισμάτων: «Τα επεισόδια τα γυρίζαμε κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Τα κορίτσια δεν γύριζαν τις ημέρες που είχαν θέατρο, για να είναι πιο ξεκούραστες και πηγαίναμε κάθε δευτερότριτο. Τότε δεν υπήρχε αυτή η πληθώρα παραγωγών και είχαμε όλο το στούντιο δικό μας. Είχαμε πάρα πολλούς guest, δεν μπορώ να τους θυμηθώ όλους».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2heti3v74gh)
Επίσης, σχολίασε τους guest stars που εμφανίστηκαν στη σειρά: «Οι περισσότεροι από αυτούς στο μέλλον έγιναν πρώτα ονόματα. Ο Απόστολος Γκλέτσος κατεγράφη πρώτη φορά σε κάμερα στις "Τρεις Χάριτες"».
Σχετικά με τους ρόλους και τους ηθοποιούς, ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Ο ρόλος της Μαρίας ήταν αρχικά γραμμένος για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, αλλά τη Μαρία τη δόξασε η Νένα Μεντή, που την έπαιξε τελικά και ήταν μια γνωριμία πολύ σημαδιακή για εμάς, γιατί μετά με τη Νένα συνεχίσαμε και το "Δις εξαμαρτείν" και το "Οξυγόνο" μαζί. Έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, και στο θέατρο».
Τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας δήλωσε σχετικά με την τηλεθέαση: «Αγωνιώ πάρα πολύ για τις τηλεθεάσεις, αλλά μετά τις ξεχνάω. Ξέρω ότι κάποια στιγμή οι "Τρεις Χάριτες" είχαν μπει κάποτε στην κατηγορία των μεγάλων αθλητικών events, εκεί όπου οι διαφημίσεις έμπαιναν με κλήρωση. Στα μεγάλα αθλητικά events πήγαιναν με κλήρωση. Κάποια στιγμή οι "Χάριτες" είχαν φτάσει στο ίδιο σημείο».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.