Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για την επιστροφή της σειράς «Τρεις Χάριτες», μετά από 34 χρόνια.
Ο σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, παραδέχτηκε πως ήταν λάθος εκ μέρους του ίδιου και του Θανάση Παπαθανασίου να απαγορεύσουν τις επαναλήψεις της σειράς.
«Η ιδέα για τις "Τρεις Χάριτες" γεννήθηκε, με επίκεντρο τους ηθοποιούς. Αποφασίσαμε να γράψουμε μια σειρά για τρεις γυναίκες, την Άννα Παναγιωτοπούλου, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τη Μίνα Αδαμάκη. Η Μίρκα υποχώρησε και την τριάδα συμπλήρωσε η Νένα Μεντή», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2an1byrxcsh)
Στη συνέχεια, θυμήθηκε και περιέγραψε μερικές από τις αγαπημένες του στιγμές από τα γυρίσματα.
«Στη σκηνή που η Άννα Παναγιωτοπούλου παθαίνει λουμπάγκο, γελούσα κι εκείνη είχε θυμώσει. Ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν αυτό στην παραλία, έπαθαν και οι τρεις εγκαύματα. Με συγκινεί η σκηνή που οι "Τρεις Χάριτες" παίζουν τις "Τρεις Αδερφές" του Τσέχωφ. Από τα επεισόδια που θυμάμαι είναι αυτό με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου ως βαφτισιμιά», αναφέρει.
Έπειτα, αναφέρθηκε στις επαναλήψεις της σειράς και δήλωσε πως ήταν λάθος που εκείνος και ο Παπαθανασίου τις απαγόρευσαν. «Ήταν βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις. Η ψηφιοποίηση ολοκληρώθηκε και οι "Τρεις Χάριτες" θα προβληθούν με νέα τεχνολογία. Στα 20 χρόνια είχαμε γράψει 4 επεισόδια αστυνομικής υφής για τις "Τρεις Χάριτες", αλλά δεν γυρίστηκαν ποτέ», είπε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε ήταν κι η τελευταία του σίριαλ. Η πρώτη σκηνή της σειράς με την Νένα και την Μίνα ήταν και η πρώτη που γυρίσαμε. Τα κορίτσια ήταν πολύ ευσυγκίνητα και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την τελευταία σκηνή».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.