Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Πολύ συχνά έχουν έρθει άνθρωποι και μου έχουν πει ότι είχαν μια άλλη εικόνα για μένα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Πολύ συχνά έχουν έρθει άνθρωποι και μου έχουν πει ότι είχαν μια άλλη εικόνα για μένα

«Ξέρω ότι όταν με γνωρίζουν οι άλλοι κάπως με φοβούνται ή διστάζουν» πρόσθεσε ο ηθοποιός

konstantinos-markoulakis
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα social media, την επιτυχία και πώς τη διαχειρίζεται, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, ανέφερε: «Η επιτυχία είναι επικίνδυνο πράγμα και κακός σύμβουλος. Αυτό που πρέπει να προσπαθήσει νακάνει κάποιος είναι να βρίσκεται στο "κέντρο" αυτού που θέλει να πει. Έβλεπα τον Γούντι Άλεν στη νέα του ταινία, και δεν ήταν σπουδαία, και σκέφτηκα πως αυτός ο άνθρωπος είναι 87 και κάνει μία ταινία τον χρόνο, κάποιες είναι άξιες, κάποιες είναι καλές και 10 είναι αριστουργήματα. Αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι συνέχεια εκεί. Σήμερα αυτό που φτιάχνεις είναι έτσι και αύριο αλλιώς. Πρέπει να δεχόμαστε τις αλλαγές. Εγώ είμαι ανοιχτός τις αλλαγές».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy43tmwf8kq1)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα social media κι εξήγησε γιατί προτιμά να απέχει. «Είναι μια καλή λύση να αποφύγει κανείς τα κοινωνικά δίκτυα. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Με ενοχλεί το σκρολάρισμα και γίνομαι ενοχλητικός, τους λέω να αφήσουν τα κινητά στο τραπέζι και να σταματήσουν να σκρολάρουν, η ζωή είναι εδώ. Οι άνθρωποι έχουν μια εικόνα "δηλητηριασμένη" για τον κόσμο, εξαιτίας των social media. Από τη μία έχουμε στα social media μια λάθος εικόνα και κάποιος άλλος μπορεί να μην έχει αυτή τη δυνατότητα», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης για τον εαυτό του: «Είμαι και πρακτικός και συναισθηματικός. Ξέρω ότι όταν με γνωρίζουν οι άλλοι κάπως με φοβούνται ή διστάζουν. Πολύ συχνά έχουν έρθει άνθρωποι και μου έχουν πει ότι είχαν μια άλλη εικόνα για μένα. Ο "Γιατρός", ας πούμε, είναι πιο γλυκός, εκτός από το πρώτο επεισόδια που είναι πιο αλαζονικός. Και από εκεί και πέρα γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Ένας από τους λόγους που λειτούργησε στο κοινό, είναι πως φτιάχνει έναν χαρακτήρα που μετά από ένα σημείο δεν φοβάται να δείξει τι νιώθει. Νιώθει ότι σπάει, είναι σαν παιδί. Δεν περίμενα πως θα σκίσει στον βαθμό που έγινε γιατί παίζονται πολύ ωραία πράγματα στη τηλεόραση».

Όσο για την τέχνη και το ενδεχόμενο να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, είπε: «Δεν πιστεύω στους ταγμένους στην τέχνη, αλλά στους εμμονικούς, αυτούς που θέλουν να παράγουν. Με ευχαριστούν τα ταξίδια, οι ανθρώπινες σχέσεις. Παλιά δεν με ενδιέφερε το ποδόσφαιρο, αλλά επειδή αρέσει στον γιο μου, έχει αρχίσει και μου αρέσει και αμένα. Νομίζω πως ζωντανή εκπομπή δεν θα έκανα. Μιλάω πολύ και δεν θα μπορούσαν να με διακόψουν. Βλέπω τηλεόραση, αλλά όχι πολύ. Είδα κομμάτια από σειρές και εντυπωσιάστηκα για το πώς έχει ανέβει το επίπεδο κι ότι βρήκαν χώρο στην τηλεόραση οι σπουδαίοι ηθοποιοί του θεάτρου».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Όταν βγήκα, το '91, υπήρχε αυτή η διάκριση που κάποιες φορές ήταν αληθινή. Η γενιά μου κάπως το ξεπέρασε γρήγορα. Στα μυαλά πολλών όμως υπήρχε. Ένας φίλος μου με ρωτούσε πως μπορώ να κάνω το Survivor και ταυτόχρονα μία avant-garde παράσταση. Και του έλεγα είμαι και τα δύο γι’ αυτό δεν "κλωτσάω"».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέφτει η θερμοκρασία – Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και για αύριο

Δείτε βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Νότιας Κορέας δέχεται επίθεση με μαχαίρι στον λαιμό

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους: Το χρυσό... κελί και ο υπόκοσμος που διψά για εκδίκηση για τον φόνο της Ρίβα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης